Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавна расправа за Нацрт А -Дозволата за усогласување со оперативниот план

Фотографија на АД ЕСМ.

Градоначалникот Кузманоски присувствуваше на денешната Јавна расправа за Нацрт А -Дозволата за усогласување со оперативниот план ,организирана од страна на АД ЕСМ -Подружница РЕК Битола.
РЕК Битола е на чекор за добивање на А интегрирана дозвола што ќе значи и инвестиции од над 300 милиони евра во еколошки проекти.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content