Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик

Почитувани, јавниот повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на општина Новаци за 2020 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации, го имате на следниот ЛИНК.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content