Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик ОКР

Почитувани, јавниот повик за евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа го имате ТУКА. 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.

Back to top
Skip to content