Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за учество на Културно лето Новаци 2016

Се повикуваат сите заинтересирани да се пријават за учество во програмата на Културно лето Новаци 2016. Предлагачи можат да бидат: институции, здруженија на граѓани, неформални групи и поединци за проекти од музичко и музичко сценската дејност, театарската, ликовната, видео, филмската, литературната, фолклорната, како и новите уметности. Пријавите се доставуваат лично до архивата на КИКН Новаци, по пошта на адреса Младински Културен Центар ул. “1” б.б. 7211 Новаци со назнака за Културно лето Новаци 2016 или на маил kiknovaci@gmail.com заклучно до 25.05.2016. Апликацијата можете да ја симнете од ТУКА.

Back to top
Skip to content