Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови

Почитувани,

Повикот за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови од членот 7 од Законот за Просторно и Урбанистичко планирање можете да го најдете ТУКА.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top