Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Чистење и уредување на фудбалскиот стадион во Новаци

Екипи од ЈП “Комунална Хигиена”-Новаци со акција за генерално чистење и уредување на фудбалскиот стадион во Новаци, онака како што доликува за развој и унапредување на спортот во Општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content