Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Чистење,миење на улиците и косење на тревните површини

Во пресрет на празникот Светите апостоли Петар и Павле, активно се работи на чистење и миење на улиците , но и косење на тревните површини низ цела територија на Општина Новаци, со посебен акцент на атарите на селата Горно и Долно Агларци каде мештаните овој голем христијански празник го чествуваат како селска слава .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content