Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци

Хортикултурно уредување на дворот на општина Новаци со помош на вработените во ЈКП „Комунална хигиена“ Новаци.

 

Back to top
Skip to content