Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Учествувај во донесување на Буџетот за 2024 година

Почитувани жители, секој ваш предлог или идеја кои сметате дека треба да бидат реализирани наредна 2024 година, можете да ни ги пратите преку контакт формата подолу. Нашите служби ќе ги разгледаат сите ваши предлози и доколку се реално остварливи, истите ќе бидат предвидени во новиот Буџет.

Заедно да ја направиме Општина Новаци поубаво место за живеење.

Со почит, ваш градоначалник – Стевче Стевановски

  0 Comments

  There are no comments yet

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Back to top
  Skip to content