Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Танцов хепенинг во рамките на Културно забавно елто Новаци 2018

Повеќе од 60 деца професионални танчери од Танцов Спортски Клуб ЕКСПОУЗ од Битола настапија со свој незаборавен танцов хепенинг во рамките на Културно-забавно Лето Новаци 2018.
Присутните гости ги воодушевија со најразлични танци и кореографии од светски познати танци.
Од најразлични воздрасти со поединечни и групни изведби во дворот на општината го изведоа танцовиот хепенинг “Експоуз танцува и Новаци танцува”

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content