Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Сузана Гавазова и Дарко Билбиловски во с. Старавина

Со извондреден настап на популарната Сузана Гавазова и Дарко Билбиловски и голем број на посетители во прекрасниот манастирски комплекс Св.Атанасиј во с. Старавина заврши вториот настан од програмата на Културно-забавно лето Новаци 2021.Ве покануваме на третиот по ред културен настан Балкански културно-уметнички средби на 29.07.2021 г во двор на општина Новаци со почеток во 21ч

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content