Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со Филип Талевски од Новаци кој освои второ место на меѓународниот турнир во кик бокс „Трофеј на Белград“

Остварив средба со кикбоксерот Филип Талевски од Новаци кој освои второ место на меѓународниот турнир во кик бокс „Трофеј на Белград“ како натпреварувач на кикбокс клубот КБК Енерџи од Битола..Филип Талевски се борел во конкуренција со Филип Ризов, а нивната борба била прогласена за борба на турнирот.Му честитав на извојуваниот пласман и му посакав уште многу успеси и трофеи во понатамошниот спортски живот.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content