Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со Умут Карајака, Претседател на Стопанската комора SASAID SAKARIA

Остварив средба со Умут Карајака, претседател на Стопанската комора SASAID SAKARIA, Здружение кое постои од 1991 година во коe членуваат 114 членови бизнисмени и индустријаци кои работат со изработка и монтажа на алуминиумска опрема и браварија, резервоaри и опрема за млекари и производство на млеко, продажба на пилешко месо, синџири на маркети и хотели, трговија со климатизери, архитекти и слично.


Пројавија интерес за нашата Индустриска зона во Новаци но и заради близината со грчката граница за можно оформување на парцели за продажба во Гермијан. Најавија нивна посета во периодот мај – јуни на нашата општина со цел информирање на лице место за можностите и потенцијалите за инвестирање.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content