Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба со жителите на село Живојно

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Вечерва ги посетивме жителите на с. Живојно. Задоволството е видно. Соработката со сите наши граѓани ја шириме и зголемуваме. Граѓаните на Живојно и Општина Новаци ги поздравуваат проектите како на централната така и на локалната власт.

Одиме понатаму, чекор по чекор заедно со нашите сограѓани. Ги решаваме потребите и проблемите и градиме едно општество за сите.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content