Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средбата со жителите од с.Бач

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.На средбата со жителите од с.Бач разговаравме за локалните проблеми и актуелните состојби во нивното населено место .
Заеднички со локалното население и со претседателот на МЗ од с.Бач ги детектиравме локалните проблеми кои локалната самоуправа во наредниот период ќе се погрижи за нивно реализирање.

Имаме задоволни граѓани , од она што е направено и што се планира да се прави во нареден период .

Се што правевме и ќе правиме во иднина е во насока на подобрување на условите за живот на сите граѓани од с.Бач.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content