Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Спортските таленти на прием кај градоначалникот

Денес на прием кај градоначалникот беа учениците спортисти од ОУ ,, Славко Лумбарковски” , кои освоија I место, државна награда во Атлетика и II место во Фудбал-женски на регионално првенство.

Општина Новаци ги стимулира и мотивира надарените деца со обезбедување на парични средства за освоени награди по спорт и наставни предмети.

Честитки ученици!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content