Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Спектакуларен концерт на македонската фолк ѕвезда Јордан Митев

Со спектакуларен концерт на македонската фолк ѕвезда Јордан Митев пред многубројна публика во дворот на општина Новаци заврши претпоследниот културен настан од програмата на Културно забавно лето Новаци 2021.Градоначалникот Љубе Кузманоски изрази големо задоволство што публиката со голема посетеност и внимание ги проследи сите досега одржани настани во рамки на културното лето.Со оглед на ситуацијата со Ковид-19, оваа година се потврдија сите цели, сите очекувања и предвидувања за оправданоста на идејата и опстојувањето на културно забавното лето во општина Новаци.Реномето на најпосетувана културна манифестација и оваа година го потврди тоа.Следен и последен настан е Фестивал “Летен Фолк Хит 2021” година на 17.08.2021(вторник) на локација Двор на општина Новаци со почеток во 21ч

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content