Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Состанок на кризен штаб на општина Новаци

Почитувани, општинскиот кризан штаб за заштита и спасување на Новаци на ден 07.04.2020 година одржа состанок во просториите на општина Новаци, во врска со превземените мерки и активности за спречување на ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). Во продолжение записникот и донесените одлуки.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content