Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Согласно препораките од Влада на Република Северна Македонија утрешниот ден ,сабота 14.12.2019(сабота)како работен ден ќе се искористи за вклучување на вработените од општинската администрација од општина Новаци во акција за чистење како дел од еко-акцијата “Не биди ѓубре” .
Ќе се чисти на локации претходно утврдени според оперативниот план за чистење.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top