Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА НОВАЦИ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ФИНАНСИСКА ПОМОШ НА ТУРЦИЈА И СИРИЈА

На иницијатива на Градоначалникот на Општина Новаци Стевче Стевановски и Советот на Општина Новаци денес беше одржана вонредна 23 та седница на која беше донесена Одлука за доделување на финансиска помош од Буџетот на Општина Новаци за настраданите од земјотресот во Република Турција и Сирија.

Одлуката беше поддржана од сите советници во Советот на Општина Новаци а висината на финансиската помош изнесува 150.000 денари.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content