Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се чистат снежните наноси на патиштата во Општина Новаци

Во моментов се работи на расчистување на снегот низ улиците во нашата општина.

Како резултат на ажурноста на екипите на Општина Новаци, покрај улиците во надлежност на општината, се’ со цел да им се излезе во пресрет на жителите на Општина Новаци. нашата механизацијата работи и на расчистување на регионалните улици кои не се во наша надлежност.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content