Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се спроведува водоводна и канализациона мрежа на главната улица која ќе ја поврзи Индустриската развојна зона Златен клас

Започнавме со реализација на подземната инфраструктура која вклучува спроведување на водоводна и канализациона мрежа на главната улица која ќе ја поврзи Индустриската развојна зона т.н Златен клас во Новаци.

Овие градежни активности се изведуваат со средства од буџетот на Општина Новаци.

По завршувањето на овај зафат ќе следува асфалтирање на трите главни улици кои водат до Индустриската зона Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content