Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се санираат банкините со тампонски слој на патниот правец Новаци – Рибарци

Направив увид на санацијата на банкините со тампонски слој дробеник на патниот правец Новаци – Рибарци во должина од 2,5 км. Вредноста на градежните активности изнесува 488.520,00 денари , средства обезбедени од Буџетот на Општина Новаци. Санацијата на банкините се прави на барање на жителите на с. Рибарци заради зголемена безбедност во сообраќајот.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content