Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се регулира водостојот на поројот во село Гермијан

Во тек се градежни активности со кои ќе се регулира водостојот на поројот во село Гермијан. Со ова ќе се обезбеди постојано ниво на проток на вода во истиот и на тој начин ќе ги подобриме еколошките услови за самото село. Реализираме уште еден проект од моите предизборни ветувања.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content