Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се оддржа Хип-Хоп забава во рамките на Културно Лето Новаци

Во спортското игралиште во Новаци, граѓаните на Општина Новаци имаа можност да уживаат во уште еден прекрасен амбиент кој го подготвија членовите на Dare2Dance – Студио за ХИП ХОП и модерен балет од Битола Филип Пашоски, Маја Талевска и Елена Станковска заедно со DJ NEOX и Андреј Ѓошев. Во склоп на ХИП-ХОП забавата имавме прилика да научиме нешто повеќе за ХИП-ХОП музиката и да проследиме еден прекрасен танцувачки перформанс.Понатаму следуваше забавата за млади која е прва од ваков вид во општината. Настанот се одвиваше одлично,младите имаа можност да се дружат, забавуваат и уживаат. Настанот е во рамките на Културно лето Новаци 2016 под покровителство на Министерството за култура на РМ и Општина Новаци и во организација на Културно инновативниот клуб.

13737687_654305391396294_9124768210769621473_o

 

Back to top
Skip to content