Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се обележуваат пешачките премини во Новаци

Обележувањето на пешачките премини е критичен аспект за безбедноста на пешаците во сообраќајот, но и важен дел од урбаниот план и дизајн кој придонесува кон безбедноста и благосостојбата на целокупната заедница. За таа цел, екипа на ЈКП „Комунална Хигиена“ – Новаци во текот на вчерашниот ден вршеше соодветно обележување на истите.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content