Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се обележуваат пешачките премини во Новаци

Екипа на ЈКП ,,Комунална хигиена ” Новаци заради обезбедување на поголема безбедност на пешаците како и на сите учесници во сообраќајот, правеше обележување на пешачките премини.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content