Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се врши дезинсекција против комарци во Општина Новаци

Во моментот во Општина Новаци се спроведува второто прскање за адултивни комарци од првата фаза на редовната системска дезинсекција која ја врши Центар за Јавно здравје Битола. На почетокот на месец јуни се направи првото прскање наменето за ларвите. Втората фаза ќе се направи во месец јули а третата последна фаза од системската дезинсекција според планот на активностите е планирана за месец август.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content