Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Санирани се штетите на преминот на Река Елешка

Санирани се штетите на преминот на Река Елешка, предизвикани од неодамнешните поројни врнежи од дожд и воспоставено е непречено движење на земјоделците со земјоделската механизација кон своите посеви во атарите на селата Бач, Брод и Гермијан.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content