Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

РЕК – Битола пошумуваше во општина Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски учествуваше во акцијата за пошумување во околината на РЕК – Битола.

Заедно со Градоначалничката на општина Могила Јасмина Гулевска, генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски, директорот на РЕК – Битола Златко Ќурчиевски беа дел од акцијата за пошумување околу регионот на РЕК – Битола.

На регионот околу РЕК – Битола потребни му се акции од ваков вид – создавање на зелен појас со цел да се намалат штетните последици од загадувањето.
Продолжуваме и во иднина да организираме и да учествуваме во вакви акции.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content