Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ 2018/2019ГОДИНА

Пред истекот на календарската 2019-та година ќе зборуваме за успех,за реализирани проекти ,за решени проблеми ,за намалени наследени долгови ,за услужени граѓани , за капитални инвестиции…

Заедно со Вас граѓаните веќе ја движиме општина Новаци на правиот пат.

Промените се видливи , резултатите се множат на терен.Граѓаните ги чувствуваат благодетите и новите форми на креирање на политиките кои обезбедуваат подобар и поквалитетен живот за сите граѓани.

Ве повикувам сите заедно , сложно и достоинствено да продолжиме да работиме и во новата 2020 г во насока на исполнување на стратешките цели и приоритети правејќи ја општина Новаци едно пријатно место за живеење.

http://opstinanovaci.gov.mk/…/%d1%80%d0%b5%d0%b0%d0%bb%d0%…/

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content