Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

работна посета на Адапазари Турција

Во рамките на мојата работна посета во Сакариа,Турција денес присуствував на отворањето на стоковната куќа на пет ката на фирмата GENCBEBE. Сопствениците се потенцијални заинтересирани инвеститори кои имаат отворено фирма со седиште во Новаци и планираат да отворат фабрички погон на оваа голема компанија во Индустриската зона во Новаци.

Им посакувам голем успех и што поскоро да им посакаме добредојде и отворање на претставништво на GENCBEBE во Општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content