Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работилница “Од млади за млади” во Новаци


На 04.12.2018г. во Младинскиот Културен Центар Новаци беше одржана работилница “Преземи акција – разбуди го својот потенцијал” наменета за градење капацитети на младите од Општина Новаци за воведување на иновативниот модел на Младински банки во Македонија. Младите ја покажаа својата креативност и мапираа приоритети за иден развој на општината.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content