Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Противпожарни одела донација од

Голема благодарност до збратимената Oпштина Хрпеље Козина и доброволното противпожарно друштво ПГД Материја кои за нашите доброволни пожарникари ни донираа 20 комплети противпожарни одела со комплетна опрема.

Им благодариме од се срце за оваа нивна донација затоа што огнената стихија има застрашувачка природна сила која мора да се скроти, а за да се совлада еден таков противник не е доволна само храброста, знаењето и умешноста на пожарникарите туку потребна е и соодветна опрема.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content