Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пробиени се снежните намети на сите патни правци кои ги поврзуваат мариовските села

Заедно со екипите на ЈПКД Комунална хигиена Новаци во текот на ноќта и денешниот ден со максимална ангажираност ги пробивме снежните намети на сите патни правци кои ги поврзуваат мариовските села, Градешница, Старавина, Зовиќ, Будимирци, Рапеш, Орле, Маково, Грумази, Арматуш. Создадени се услови за непречен сообраќај до сите точки на нашата општина.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content