Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пригодна приредба по повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, во Центарот за ран детски развој ” БАМБИ ” од Новаци

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

По повод Меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, најмалите од Центарот за ран детски развој ” БАМБИ ” од Новаци , со пригодна приредба со песнички за своите мајки и баби и шарени честитки го честитаа Денот на жената.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content