Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Потпишан договорот за финансирање на оперативните функции на Центарот за развој на Пелагонискиот планскиот регион за тековната година

Потпишан договорот за финансирање на оперативните функции на Центарот за развој на Пелагонискиот планскиот регион за тековната година.
🤝Договорот го потпишаа министерот за локална самоуправа Горан Милевски и градоначалниците на општините.

Согласно Законот за рамномерен регионален развој, Министерството за локална самоуправа, на годишно ниво, го кофинансира работењето на сите 8️⃣Центри за развој на планските региони.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content