Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставени се нови бехатон плочки во манастирот Св. Никола во СуводолПоставени се нови бехатон плочки

Поставени се нови бехатон плочки на вкупна површина од 350 метри квадратни во манастирот Св. Никола во Суводол.

Инвестицијата чини 334.530 денари а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content