Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставени нови детски играчки во Далбеговци

Со поддршка од СЕКЕ Прилеп ги заменивме старите и дотраени играчки со нови во детското паркче во с. Далбеговци.На дечињата им посакуваме долго да ги користат и да уживаат во веселите денови поминати во ова рекреативно катче кое се надевам ќе им дарува прекрасни другарувања и безгрижни радосни моменти. Голема благодарност до оваа општествено одговорна компанија.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content