Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП (Мултифункционално игралиште во с.д.Агларци)

ПОВИК ИЗГРАДБА НА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ИГРАЛИШТЕ ВО С.Д.АГЛАРЦИ

НАЦИОНАЛНО КОНКУРЕНТНО НАДДАВАЊЕ ЗА ИЗВЕДБА НА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ

Back to top
Skip to content