Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за пријави за обука за фотографирање

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира обука за фотографирање. Детали за обуката, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА ПРИЈАВИ

CALL FOR APPLICATIONS

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top