Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за пријава за учесници на планинарска тура

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира планинарска тура во Мариовскиот крај. Детали за планинарската тура, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА ПРИЈАВА НА УЧЕСНИЦИ НА ПЛАНИНАРСКА ТУРА

CALL FOR REGISTRATION OF HIKING TOUR PATICIPANTS

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

APPLICATION FOR PARTICIPATION

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top