Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за пријава за учесници за велосипедска тура

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира велосипедска тура во Мариовскиот крај. Детали за планинарската тура, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ВЕЛОСИПЕДСКА ТУРА

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top