Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за поднесување на понуди MSIP2 – Набавка на градежна механизација

Почитувани, повикот за поднесување на понуди во рамките на Вториот проект за подобрување на општинските услуги (MSIP2) за набавка на стоки – Набавка на градежна механзација, го имате на следниот ЛИНК.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top