Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Новаци се подготвува за Фестивалот на жетвата Новаци 2022

Активно се работи на расчистување и средување на теренот кај манастирот Рождество на Пресвета Богородица во Новаци каде на 12 и 13 јули ќе се одржи првиот „ Фестивал на жетвата“ Новаци 2022.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content