Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Новаци претставена на саем за туризам во Полска

Македонија заедно со уште 500 изложувачи од 50 држави од 22-24 ноември 2018 ќе биде промовирана на 25-тото издание на меѓународниот саем за туризам во Варшава, Полска.

Во соработка со туристичката агенцијаТурист од Битола, општина Новаци ја имаше привилегијата со промотивен материјал да се претстави пред меѓународната јавност на овој еминентен 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content