Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Општина Новаци покровител на спортски настан за кик бокс

Денес го отворив спортскиот настан кој за прв пат се одржа во Општина Новаци во спортската сала Пеце Матичевски, на кој се презентираа кик бокс вештините .

На оваа спортска манифестација учество зедоа спортистите од 6 кик бокс клубови од Штип, Битола,Виница, Струмица, Новаци и Прилеп кои се членки на Кик бокс Маи Федерацијата на Македонија.

Општина Новаци секогаш ги поддржувала и ќе продолжи да ги поддржува сите спортски настани во границите на нејзините можности во интерес на младите, спортот и нивниот развој.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content