Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ОПШТИНА НОВАЦИ ОБЕЗБЕДИ ТАБЛЕТИ ЗА ЧЕТВРТООДДЕЛЕНЦИТЕ

На иницијатива на градоначалникот Стевче Стевановски и Советот на Општина Новаци, како и изминатите две години, и оваа учебна година набавени се 21 таблет за децата од четврто одделение при ЦОУ „Славко Лумбарковски“ со цел непречено следење на наставата по новата програма концепција за основно образование.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content