Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за ангажман на проектен менаџер и проектен асистент

ЈП “Комунална Хигиена” – Новаци, објавува оглас за ангажирање на проектен менаџер и проектен асистент за потребите на проектот “Симбиотски мрежи за одржливо управување со органски отпад” – СИМБИОЗА, кој ќе биде имплеметиран во рамките на ИНТЕРЕГ ИПА програмата за погранична соработка Грција – Република Македонија 2014 – 2020. Огласот можете да го најдете ТУКА.

Back to top
Skip to content