Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за ангажман на надворешни експерти за испорака на обука за фотографирање

Почитувани,

Општина Новаци за потребите на проектот “Жива Историја, Жива природа 2”, грант број IPA 2010/DN 023657/CN 357019 и бр. 03-60/3, објавува оглас за ангажман на ќетворица надворешни експерти за испорака на обука за фотографирање за природните и историските патеки, во рамките на активноста 5.1 Вклучување на уметноста – Крстопатите на природата и историјата во рамките на овој проект.

ОГЛАС

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ТЕНДЕР

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top